COVID19 УВЕДОМЛЕНИЕ

Извънредно положение : COVID-19

Уважаеми клиенти,

Във връзка с въведеното извънредно положение на територията на страната на основание чл.84, т. 12 от основния закон около вируса COVID-19, Ви уведомяваме, че от днеc, 13 март 2020 г. офисът на ТА Кремина - Тур, ще работи със следното работно време:

Понеделник - Петък

10:30 - 14:00

Събота и Неделя

Почивен ден

За периода от 14:00 до 18:00ч от Понеделник до Петък, комуникацията с нас ще се осъществява на телефон: 0876 417 173 и e-mail: office@kremina-tour.com.

  Апелираме към всички туристи, колеги и партньори за проява на разбиране и въздържане от паника.

Молим, да имате предвид, че ние също следим тази изключително диманична обстановка, като се позовавм само и единствено на официални изказвания по национални телевизии и спуснати нареждания от съответните министерства.

МВнР актуализира регулярно интернет страницата си, където можете да се информирате за държавите, в които към настоящия момент се призовава въздържане от пътуване!

Всички останали дестинации, НЕ фигуриращи в списъка и отбелязани в зелено, се осъществяват без никакви промени и всякакви спорове и анулации, подлежат на уреждане спрямо договорните отношения, описани в договорите, сключени към момента на резервацията!

Уважаеми клиенти,

Искрено вярваме, че всички заедно, подавайки си ръка и проявявайки разбиране, обединени в тази насока, можем да се справим, да се съхраним и да осигурим възможност ритъма на живота ни да бъде възстановен!

С уважение: ТА КРЕМИНА - ТУР

НИЕ ВИ ПРИЗОВАВАМЕ:

Не отменяйте пътуването си! Променете датата и спасете туризма!

change the date and save tourism copy

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!