ЗАНЗИБАР 2020

Занзибар е откритието на последните няколко години. И не е чудно, че на острова хотелите никнат като гъби след пороен дъжд - от тия тропическите. Африка до скоро често и нечестно оставаше сякаш извън полезрението на туристическия бизнес, което пък обаче съхрани нейната природа, нейните хора и нейния дивашки нрав (но не достатъчно дивашки, че да няма интернет). Занзибар е запазено кътче от Рая сред тюркоазения Индийски океан, източно от континентална Танзания. Занзибар е идеалната дестинация за новатори и откриватели, за полагащите трендовете и за хората, които искат да преживеят една незабравима емоция!

zanzibar

 
Занзибар - подранило лято, 15-23.01.2021, 7 нощувки, с водач 9 дни/ 7 нощувки в Занзибар, пансион Закуска, Закуска и вечеря или All inclusive Light
2499.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!