Почивка в Италия, Сицилия Ол Инклузив

Директни чартърни полети

07.09 – 05.10 – всяка събота

Сицилия е екзотична и далечна, противоречива и много привлекателна. Съвременните пътешественици харесват тази земя не по-малко от древните завоеватели. В противоборството между страха и въжделената мечта да видиш острова, притежаващ тайнствен ореол на една "кръвожадна" античност и не чак толкова далечно мафиозно минало, винаги побеждава желанието.

Ако камъните на Сицилия можеха да говорят, сигурно щяхме да научим за мъки и страдания и да открием една горчива истина за човешката история. Камъните мълчат. Но на този остров, създаден от Бога, днес ще чуем нови зовящи гласове: шума на прилива, разказите на песъчинките, подгонени от вятъра, многогласния птичи хор и шумоленето на мравките нощем под тихия звезден небосвод.

БЕЗПЛАТНИ ЧАДЪРИ И ШЕЗЛОНГИ НА ПЛАЖА И БАСЕЙНА + ВИНО И ВОДА
660.00 лв.
Директни чартърни полети през целия сезон Costa Verde 4*, Superior, Чефалу Аква-парк, закуска и вечеря на блок-маса с включени вино и вода, разкошен пясъчен плаж, на 5 минути от романтичното градче Чефалу определят Costa Verde 4* superior , като идеалният избор за почивка в Сицилия
1090.00 лв.
Парк-комплекс, който можем да наречем райска градина, заради невероятната, отлично поддържана зеленина и с един от най-добрите плажове в Сицилия.
1222.00 лв.
Категорично най-доброто съчетание за почивка в района на Таормина и хубав плаж!
1490.00 лв.
Изключителен комплекс – на брега на морето със собствен плаж, в природния Мадоние. С разкошна градина, с първокласна храна предлагана на блок-маса и забавления от сутрин до вечер.
1545.00 лв.
Acacia Resort & SPA е луксозен хотел 4*, с инфраструктура, качество на услугите, обзавеждането и храната, като за 5*.
1927.00 лв.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!