Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение (№: )

Оценка:
Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение
zoom
Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение Хотел BEOGRAD 4*, Нова Година 2021 в Сърбия - Чачак - пъстър свят на Балканското настроение

/Новогодишна вечеря в хотел LIVADE 3* /
София - Чачак - Дървенград - Ниш - София
* с включена екскурзия до Дървения град на Емир Кустурица

3 дни / 2 нощувки

30.12.2020  - 01.01.2021 г.

Възрастен в двойна стая при записване до 15.10Възрастен в двойна стая при записване от 16.10 до 30.10.2020Възрастен в двойна  стая при записване след 30.10.2020
ПРОМО!!! 329 лв. 349 лв. 369 лв.

*За пътуване със собствен транспорт се приспада по 40 лв. от пакета

Разположение:
Хотелът се намира в центъра на Чачак, Западна Сърбия, непосредствено до главния площад на града. В  близост се намират заведения, ресторанти и търговски център, както и музеят на града и други културни забележителности.

Описание:
Открит в далечната 1900 г., като първият и най-аристократичен хотел в тази част на Сърбия, към днешна дата хотел "Beograd" е съчетание между модерни удобства, топло гостоприемство и излъчване в ретро-стил. Вниманието към детайла е определящо за цялостното излъчване на достолепната сграда, както в екстериорно, така и в интериорно отношение. 35-те стаи, обзаведени в топли цветове, са климатизирани и са оборудвани със собствена баня, съвременно обзавеждане, LED телевизор със сателитна телевизия, безплатен безжичен интернет, малък хладилник и телефон. Ресторантът на хотела предлага две зали по 60 и 90 места със стилна обстановка, витражи и експонирани руини от римски терми от някогашната провинция Далмация, в градината към ресторанта.

Начин на плащане:

 • депозит – 100 лв. на човек при записване
 • пълно доплащане до 07.12.2020 г.

Цената включва:

 • Транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания;
 • 2 нощувки в хотел Beоgrade 4* в центъра на Чачак - www.hotel-beograd.rs
 • 2 закуски в ресторанта на хотела;
 • Празнична Новогодишна вечеря с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство, в ресторанта на хотел Livade 3* - http://www.hotellivade.com/;
 • Трансфер от хотел Beograd 4*  до хотел Livade 3*
 • Вечеря на 30.12 с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство в ресторанта на хотела;
 • Посещение на Дървения Град на Емир Кустурица - Мечавник на 31.12 ;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • Mедицинска застраховка към ЗК Мондиал Асистанс с покритие 10 000 еврo за лица до 65 год. (покрива Ковид-19)

Цената не включва:

 • разходи от личен характер;
 • входна такса за Дървения град на Кустурица / около 3 евро или 300 динара / и други такси за обекти, посетени по желание, които не са упоменати като включени в програмата;
 • доплащане за единична стая - 110 лв.;
 • Mедицинска застраховка към ЗК Мондиал Асистанс с покритие 10 000 еврo за лица до 65 год. (покрива Ковид-19) - 1,70 лв. на човек на ден (по желание, при пътуване със собствен транспорт);
 • Медицинска застраховка за лица над 66 г. - 3,40 лв. на човек на ден;

Доплащане:

 • За дете от 9-14,99 г. - 299 лв.;
 • За дете от 3-8,99 г. - 165 лв.;
 • За единична стая - 110 лв.;

Необходими документи:

 • Задграничен международен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване
 • За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/
 • За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/

Забележка:

 • Програмата се провежда при минимум 35 записани туристи.
 • Беседите, провеждани от местните екскурзоводи в туристическите обекти са на сръбски език;
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата;

Валутен курс:

 • 1 лв ~ 50 RSD сръбски динари
 • 1 евро ~ 100 RSD сръбски динари

Ден 1 - 30.12.2020 / сряда /
Отпътуване в 6.00 ч. от автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София". Преминаване на ГКПП Калотина.
Пътува се по маршрут Пирот - Ниш - Кралево - Чачак. Настаняване в хотел Beоgrade 4* в центъра на Чачак.
"Добродошлица" в ресторанта на хотела - коктейл, с който домакините ни посрещат в града си и ни пожелават приятен престой.
Туристическа програма в Чачак - посещение на църквата "Възнесение Христово" до централния градски площад. /беседите в обектите са на сръбски език/.
Православният храм е паметник на културата, ценен за града и района, като най-старата част от него  е на достолепните 800 години.
Посещение на Градския музей с богата  колекция, отразяваща развитието на бита и културата на населението в района от праисторически времена до днес. В пределите на Римската Империя Чачак попада в  пределите на процъфтяващата провинция Далмация, като артефакти  от това време се съхраняват в музея. За обичаите свидетелства етнографската сбирка, а за военното минало - колекцията от военни унифроми, ордени и оръжия. /беседите в обектите са на сръбски език/.
Свободно време в центъра на града.
Вечерта - вечеря в ресторанта на хотела по меню с неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.
Нощувка.

Ден 2 - 31.12.2020 / четвъртък /
Закуска.
Посещение на Дървения Град на Кустурица / без включена входна такса - около 3 евро - или 300 динара /. Това е първият културен обект, дело на Кустурица, който всяка година е домакин на филмовия и артистичен фестивал Kustendorf. На върха на хълма Мечавник над долината Мокра Гора са "поставени"  20 автентични къщи от различни краища на Сърбия, които създават неповторима обстановка. Уличките, площадите и църквата също са от дърво, а в центъра гордо чака посетители дървеното кино, кръстено на Стенли Кубрик.
Отпътуване за Чачак.
Завръщане в хотела.
Подготовка за Празничната Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел LIVADE 3* Трансфер /включен в цената / от хотел Beograd 4*  до хотел Livade 3* където в уютна обстановка се провежда празничната Новогодишна вечеря.
Вечерта - ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотел Livade 3* с жива музика, богато меню, неограничени алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.
Завръщане в хотел  Beograd 4*.
Нощувка.

Ден 3 - 01.01.2021 / петък /
Късна закуска.
Освобождаване на стаите. Отпътуване за България. По пътя спирка в Ниш за обяд и разходка. Завръщане в София на автогара "Сердика / бивш Трафик Маркет между Централна Гара и Централна Автогара София" вечерта.

Цена от: 329.00 лв.
Запитване
Запитване към оферта
Име и телефон
E-mail
Вашето запитване
Оценете офертата
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!