НОВА ГОДИНА 2020 в Охрид Перлата на Македония (№: )

Оценка:
НОВА ГОДИНА 2020 в Охрид Перлата на Македония
zoom
НОВА ГОДИНА 2020 в Охрид Перлата на Македония НОВА ГОДИНА 2020 в Охрид Перлата на Македония НОВА ГОДИНА 2020 в Охрид Перлата на Македония
5 дни/ 3 нощувки / 3 закуски / 2 вечери / 1 празнична новогодишна вечеря

Дата на тръгване:
28.12.2019 - 01.01.2020

ЦЕНА: 434.00лв.

1 ден 28.12.2019:
Русе –Велико Търново –Габрово –Стара Загора –Пловдив - София - Струга - Охрид
Отпътуване от Русе /паркинга на Цжп гара /в 19.00 ч.От Велико Търново в 20,30-пред Хотел „Етър“ в 21,30ч-Габрово /Бензиностанция Лук ОЙЛ/,23.00ч-Стара Загора -/ОМВ до автогара/-00,30-Пловдив /ОМВ до хотел „Санкт Петербург/-02.30-София –Автогара Сердика. Преминаване на граничните пунктове Гюешево и Деве баир. Пристигане в град Охрид.

2 ден 29.12.2019:
Настаняване в хотел Granit 4*. След обяд - Пешеходна туристическа програма на града с местен екскурзовод: Паметника на Св. Св. Кирил и Методий, Площада и пристана на града, Паметника на Св. Климент Охридски – патрона на града, Къщата на братя Робеви/гледа се отвън/, Катедралната църква “Св. София”, Амфитеатъра, Църквата “Св. Богородица – Перивлепта”, Галерията на икони, Църквата Св. Климент (Плаошник)”, където се намират мощите на Кл. Охридски- Раннохристянската базилика, Самуиловата крепост – короната на града.Вечеря –без включени напитки ,на блок маса . Нощувка.

3 ден 30.12.2019:
Закуска. . Свободно време или екскурзии по желание: Сутринта отпътуване за град Струга. Разглеждане на града: изтичането на река Църни Дрим от Охродското езеро, моста на поезията над Църни Дрим, Струмската чаршия, къщата на братя Миладинови( разглежда се отвън). Отпътуване за с. Калище. Комплекс Калище включва - пещерни църкви Св.Атанас, Св. Апостоли Петър и Павел, църквата Света Троица, Свободно време. Връщане обратно в Охрид. Свободно време . Вечеря –без включени напитки ,на блок маса. Нощувка.

4 ден 31.12.2019:
Закуска. Свободно време или екскурзии по желание: Следобяд отпътуване за манастира "Св. Наум". По пътя посещение на Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица“ и залива на Коските. Разглеждане на “Св. Наум”: църквата "Св. Св. Арахангел Михаил и Гавраил"и параклиса "Св. Петка" със светена вода. 21.00 ч. - Празнична Новогодишна Вечеря с програма и приятни изненади. Нощувка.

5.ден-01.01.2020:
Закуска. Отпътуване за гр. Скопие. Пристигане в гр. Скопие. Панорамна обиколка: Милениумския кръст, намиращ се на планината Водно, църква "Св. Кл. Охридски", моста над река Вардар, Скопското кале. Посещение на църквата "Св. Спас" с гроба на Г. Делчев и златната чаршия. Свободно време. Отпътуване за България.
Основна парична единица: Денар/ 1 лв.=30ден.; 1 евро = 61 ден.

Hotel Granit 4* :
www.hotelgranit.com.mk

Разположен на брега на Охридското езеро в района Свети Стефан, хотел Granit се отличава с частен плаж, заобиколен от парк. Той предлага също плувен басейн, ресторант и бар. Осигурени са климатизация, безплатен Wi-Fi и безплатен паркинг. Хотелът се намира недалеч от центъра на Охрид и неговите забележителности. Пещерната църква Свети Срефан е на 1 километър. От хотела могат да организират екскурзии до културни и исторически паметници, както и посещение на различни фестивали. На плажа има чадъри, шезлонги и гребни лодки. Можете да играете тенис на корт, тенис на маса и баскетбол на собствените игрища на хотела. Фитнес центърът е отворен през цялото денонощие.

-ЦЕНИ БЕЗ РАННИ ЗАПИСВАНИЯ С ДЕПОЗИТ ОТ 50% ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ .

Пакетната цена включва:
 • Три нощувки със 3 закуски и 2 вечери в хотел Granit 4*;-
 • Транспорт с лицензиран автобус 3*;
 • Празнична Новогодишна Вечеря с напитки с лимит до 5 евро на турист ;
 • Панорамна обиколка на гр. Скопие;
 • Водач от агенцията;
 • Медицинска застраховка.

Цената не включва:
 • Панорамна обиколка на гр. Охрид;-15.00лв на турист ;деца от 2 години до 12 години -10.00лв;
 • Екскурзия до Струга и с.Калище – 20 лв./човек при 25 желаещи; деца от 2 години до 12 години -15.00лв;
 • Екскурзия до Св.Наум и Билянини извори – 20 лв./човек при 25 желаещи; деца от 2 години до 12 години
15.00лв;
 • Входните такси за манастира „Св. Наум” и ц.”Св. Климент Охридски” – около 10 лева.
 • Доплащане за: медицинска застраховка с покрите 5000 евро: над 65г. - 3 лева; над 70г. – 8 лева; над 75г. – 15лева
 • Лични разходи.

Минимален брой туристи:
40 туриста
Срок за уведомление при недостиг на минимален брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване.
Необходими документи: задграничен паспорт или лична карта. За Република Македония няма визови, санитарни и медицински изисквания. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители - нотариално заверена декларация, че са съгласни то да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето.;

Начин на плащане: депозит - 50% от пакетната цена; доплащане - 20 работни дни преди датата на отпътуване.

Отговорност:
Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Македония, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.
Туроператорът си запазва правото за промяна на последователността при провеждане на допълнителните екскурзии в зависимост от метеорологичните условия и възможностите на местните ни партньори.

Пунктове за отпътуване и връщане от различните градове:
Отпътуването от Шумен, Варна, Разград, Пловдив, Стара Загора, Габрово и Велико Търново, се осъществява при минимум 15 туриста от съответния пункт. Забележка: Преминава се през различните градове само ако има записани туристи от там.

Места за отпътуване и връщане:
Варна – Бензиностанция ОМВ до Автогара –ВАРНА
Шумен – отбивка 5-ти километър
Разград –Автогара Разград
Русе – паркинг на Централна ЖП гара
Велико Търново – пред хотел „Етър“
Габрово – Бензиностанция „Лукойл“ до Дома на „Хумора и Сатирата“
Стара Загора – бензиностанция ОМВ до Автогара
Пловдив – ОМВ, хотел “Санкт Петербург “
София – Трафик маркет /Автогара „Сердика“

Цени
Дата Варна, Шумен, Разград, Русе, Велико Търново, Габрово, Стара Загора, Пловдив, София
28.12.2019 г. 434 лв.
Цена от: 434.00 лв.
Запитване
Запитване към оферта
Име и телефон
E-mail
Вашето запитване
Оценете офертата
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!