SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите (№: )

Оценка:
Топ оферта
SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите
zoom
SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите SPA почивка в Девин – в сърцето на Родопите

Продължителност: 3 дни / 2 нощувки

Транспорт: Автобус
Сливен – Стара Загора - Чирпан - Девин

 Дати на провеждане:

03.05.2019 г.
28.06.2019 г.
20.09.2019 г.
08.11.2019 г.

рад на отпътуване
Място
Час
Сливен бензиностанция Еко - Дамарски мост 07:30 часа
Стара Загора паркинг жп гара 08:30 часа
Чирпан спирка Център 09:00 часа


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване от Сливен в 07:30 ч. по маршрут Стара Загора - Чирпан – Девин.
Девин е един от най-посещаваните в Родопите курортен град. Привличащ туристи с топлите минерални извори, с географското си разположение, той предоставя възможност и за посещение на няколко от най-популярните природни забележителности в България - Триградското ждрело, Дяволското гърло и Ягодинската пещера. Районът привлича огромен брой посетители с многобройни уникални природни дадености и възможности за отдих, спорт и развлечения – ждрела, пещери, еко пътеки.
Пристигане в Девин в ранния следобед. Настаняване в СПА хотел Орфей 5*. Хотелът се намира в центъра на Девин, а сред предимствата му са уютната атмосфера и възможността за пълноценна почивка.
Свободно време, възможност за посещение на SPA центъра на хотела (минерални басейни - вътрешни и външен, джакузи, сауна, парна баня, фитнес). Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН:
Закуска. Свободно време, възможност за посещение на SPA центъра на хотела. Преди обяд - по желание и срещу допълнително заплащане, екскурзия до пещерите „Дяволско гърло“ и „Ягодинска пещера“. Връщане в хотела. Свободно време.
В следобедните часове - разходка по еко пътека Струилица – Калето – Лъката. Маршрутът минава през живописни пътеки, дървени мостчета, заслони, места за отдих и зона за риболов.
Връщане в хотела.
Вечеря. Възможност за посещение на нощен клуб към хотела (без входна такса). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела и отпътуване за град Перущица. Посещение на Историческия музей, създаден през 1955 г., съхраняващ богатата история на това древно селище. Етнографската експозиция запознава с бита на населението: оръдия на труда, облекло, съдове, накити. Църквата „Св. Архангели Гавраил и Михаил” е част от музея. В нея по време на Априлското въстание перущенци са се крили и 7 дни са се сражавали за живота и свободата си. Строена е от брациговски майстори през 1847–1848 г.
Непосредствено до църквата се намира друга интересна забележителност - Дановото училище, първото класно училище в града. През 1876 г. училището е било превърнато в болница, функционираща със средствата на лейди Емили Странгфорд, английска общественичка, организирала събирането на помощи за пострадалото българско население след потушаване на Априлското въстание.
Отпътуване за Чирпан, Стара Загора и Сливен.

Цената от 144 лв. е за ранни записвания, направени до месец преди датата на отпътуване.
Стандартната цена е 149 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с луксозен автобус, лицензиран за туристически превози;
 • Ползване на SPA центъра на хотела - минерални басейни - вътрешен и външен, джакузи, сауна, парна баня, фитнес;
 • Представител от „Дорис“ по време на пътуването и престоя.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Екскурзия до пещерата „Дяволско гърло“ и Ягодинската пещера – 10 лв. (без входни такси);
 • Входни такси за посещаваните обекти;
 • Възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма;
 • Разходи от личен характер.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Внасяне на 30% капаро;
 • Доплащане не по-късно от 20 дни преди заминаване;
 • Цената е валидна при минимум 35 човека;
 • Цената от 144 лв. е за ранни записвания, направени до месец преди датата на отпътуване;
 • Стандартната цена е 149 лв.;
 • Деца от 2.99 до 12 години, настанени с двама родители, заплащат 50% от цената за възрастен.


ЗАБЕЛЕЖКА:
Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.
Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата.

Цена от: 144.00 лв.
Запитване
Запитване към оферта
Име и телефон
E-mail
Вашето запитване
Оценете офертата
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

ТА "КРЕМИНА-ТУР" ЕТ Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството, включително и на този сайт, са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване!